PT

Anlitar du mig som tränare, oavsett om det är till dig personligen, i grupp eller till ditt företag så kommer du bli utmanad, utvecklas och ha roligt. Mina upplägg passar alla oavsett träningsvana. Jag kör gärna mina pass utomhus då jag ser en stor fördel med att vara ute i friska luften då vi generellt spenderar mycket tid inomhus.

Nedan är exempel på olika upplägg som jag erbjuder:

 

PT SOLO
Passar dig som vill ha fullt fokus på dig och dina mål!

Under 55 minuter coachar och utmanar jag dig och peppar dig att ta din träning till en ny nivå. Du följer det individuella träningsprogram som vi tillsammans lagt för att du ska nå dina mål och en hållbar livsstil.

Vid första tillfället träffas vi och går igenom dina mål, gör en kroppsanalys och rörelsetest.

Pris:

1 tillfälle 1 150 kr inkl moms

5 tillfällen 5 250 kr inkl moms

10 tillfällen 9 950 kr inkl moms

20 tillfällen 18 000 kr inkl moms

Boka tid

 

 

PT DUO
Träna tillsammans med en vän eller kollega

PT Duo innebär att du tränar tillsammans med en annan person och mig. Träningen är skräddarsydd utifrån era egna mål. Att dela på en PT skapar perfekta förutsättningar för att öka träningsglädjen och stärka motivationen. Varje träningstillfälle är 60 minuter.

1 tillfälle 1 995 kr inkl moms

10 tillfällen 17 950 kr inkl moms

20 tillfällen 33 800 kr inkl moms

Anmäl dig här

 

 

FÖRETAGSTRÄNING ONLINE
Perfekt i Coronatider, eller om ni som företag vill göra någon gemensamt men sitter på olika orter.

Istället för att ses live, coachar jag er som företag träningspass via Teams, Hangout, Skype eller Zoom. Ni loggar in på bokad tid och får 30-55 minuters endorfinkick.

Kontakta mig för prisförslag.

 

 

PT BOOSTCAMP
Träning i grupp- för dig som får extra energi av att träna med andra

Mina Boostcamps löper på under året, Se kommande starter här. Du kan även sätta ihop en egen grupp om 4-15 personer som tränar tillsammans. I gruppen får du personligt stöd utifrån dina mål, samtidigt som du drar nytta av gruppdynamiken och ett lägre pris. Vi träffas vid åtta tillfällen, 45 minuter varje gång.

 

 

BOOSTEVENT
Passet som ger en stor dos träningsglädje och sammanhållning

Vi arbetar i par, grupper och med den egna kroppen för att pröva på roliga och utmanande övningar som förbättrar balans, koordination, styrka och uthållighet. Alla kan delta då träningen anpassas efter deltagarnas fysiska förmåga, oavsett träningsnivå. Att få uppleva dom härliga endorfinkickarna tillsammans med sina kollegor bidrar till glädje och en ökad sammanhållning. Fysisk kontakt bidrar även till en starkare gemenskap i hela gruppen.

Kontakta mig för prisförslag.