Klienter om Fia

Fia är en inkännande och energigivande glädjespridare med galet mycket pannben. Hon inspirerar till träning och näring, men också till återhämtning. Fia ger det extra som behövs för att man ska vilja ta i när kroppen peakar men också stanna upp och lyssna in dagar när formen dippar. Fia har fått mig att tycka träning är kul och att längta tills nästa gång och peppar mig till att ta i mer när du ser att orken finns eller känna mig nöjd även då jag inte pallar som jag egentligen vill. Hon är en boost för livet helt enkelt, Boost by Fia.

- Lisa, 48

  

Med corona tvingades vi alla att jobba hemifrån. För att bibehålla fysikt och psykisk hälsa kontaktade jag Fia för att hjälpa oss ta fram ett skräddarsytt digitalt träningsupplägg inkl. PT klasser. Hennes variationsrikedom, kunskap och energi har verkligen varit uppskattat av samtliga medarbetare. Detta borde alla företag göra!

- Jonas, PayPal

  

”För mig som själv jobbar med träning är det oerhört värdefullt att också få ”egentid” med en duktig PT som sköter träningsupplägg och coachar mig. Fia är lyhörd för mina behov och vad jag vill uppnå, ger mig positiv energi och får till ”håll käften pass” som jag inte skulle ha kört på egen hand. Vi har bra personkemi och stämningen är lättsam med mycket skratt – även fast vi tränar hårt. Det tycker jag är viktigt i val av PT.”

- Dorotka, 44

  

Fia är BÄST på att få träningen rolig och inspirerande. Hon kan locka fram det lilla extra ur en varenda dag. Hon får mig att känna mig trygg och bekväm och hon gör mig till en modigare person. Fia är lyhörd och anpassar träningen till dagsformen. Hon är påhittig och man vet aldrig hur ett pass ska se ut 🤩
Jag väljer Fia för att jag är trygg med henne. Jag vet att hon har så mycket kunskap om kroppen, träning och kost att jag litar blint på henne.
Hon gör att träning är för alla. Jag hade aldrig kommit hit där jag är idag utan Fia ❤️

- Annika, 37 

  

Fia förstår ett hektiskt liv. Hon har bred kunskap och erfarenhet bakom sina råd, samt förmedlar inte överdrivna målbilder. Dessutom är hon okomplicerad och lyhörd.

- Regina, 44

Tillbaka