OM MIG

Efter drygt 10 år som marknadschef i Sverige och globalt på bland annat PUMA och Life valde jag att starta eget. När Corona gjorde entré fick jag som många andra ställa om. Inte ställa in, men ställa om. Jag väckte liv i en dröm, Boost By Fia. Jag får kombinera det bästa av två världar. Mitt jobb känns nu som en livsstil. En hållbar livsstil.

När jag upptäckte att mina träningspass på sociala medier blev nedladdade och att efterfrågan på var man kunde köpa banden jag använder mig av ökade så tänkte jag: det borde man kunna göra av mig såklart.

Jag tror på en hållbar livsstil. Att träna enkelt men utmanande. Att motivera och inspirera. Att coacha och utveckla.

Efter 20 år som tränare, coach, Personlig Tränare och instruktör vet jag att det är främst tre hinder som gör att träningen uteblir:

  1. Jobbigt att ta sig iväg
  2. Passupplägg
  3. Motivation

På Boost by Fia tar vi oss förbi dessa hinder och skapar förutsättningar till en hållbar livsstil, var du än befinner dig. Gör det enkelt med mina band. Gör det utmanade med mina träningspass. Gör det fokuserat med din tid.

Att jag väljer att kalla det Boostcamp istället för Bootcamp, är egentligen ett stavfel. Ett ”s” som smög sig in. Men det var nog meningen.

Be your best self!

-Fia